Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Gud sveisa to brudd i korsryggen

JUBEL: Bente Kleven Johansen jubler fordi ryggen er blitt så god som ny.
Bente Kleven Johansen hadde to brudd i korsryggen, etter et fall i en silo. På et møte i Filadelfi a Vennesla, 6. september 2003, ble hun mirakuløst helbreda da Svein Magne Pedersen bad for ryggen hennes.

Tekst og foto: Svein B. Kristiansen

Bente Kleven Johansen kom til møtet for å avsløre at Pedersen var en bløffmaker. Hun trodde ikke at det skjedde mirakler i hans møter. Men en uke etter møtet forteller hun en fantastisk historie.

– For fjorten år siden falt jeg ned i en silo og brakk ryggen på to steder. Etter det har jeg hatt kronisk verk i ryggen, og delvis lammelser i beina. Etter å ha lyttet til forkynnelsen lør- dag kveld, gikk jeg fram i bønnekøen. I det Svein Magne Pedersen la hendene på ryggen min var det som om det kokte melk i ryggraden. Denne følelsen varte lenge etter at jeg var kommet hjem om kvelden, og smertene i ryggen forsvant, forteller hun gledestrålende.

Beveger seg helt normalt

Den lykkelige kvinnen kunne ikke hoppe, vri på overkroppen eller be- vege seg uten hele tiden å tenke på den dårlige ryggraden. Legen hadde sagt at hun ikke burde gå mer enn 350 meter om dagen.

– I dag er det en uke siden møtet i Filadelfia Vennesla, og bevegeligheten er fremdeles helt normal. Jeg kan gjøre hva jeg vil, sier hun med et kjempesmil, og løfter venninna, Anita Øpsen en halvmeter i været.

Tidligere var Bente en aktiv kvinne, som blant annet drev med hesteridning.

- Nå gleder jeg meg mest av alt til å kunne ri hesten min igjen. Den har vært satt bort på fór, sier den glade dama fra Østfold.

Den som ikke tror på helbredelse ved bønn kan ta kontakt med Bente Kleven Johansen.

Gjennombrudd på Sørlandet

Det var mange andre som kunne fortelle om fysiske under denne mø- tehelga. En kvinne opplevde at rev- matismesmerter forsvant under for- bønnen, en person fra Lyngdal ble helbreda fra Bekhterevs sykdom og en ble kvitt bilyd på hjertet.

– Dette er helt fantastisk. Jeg tror dette var en gjennombruddskveld for Sørlandet. Vanligvis skjer det færre helbredelser i mine møter på Sørlan- det, enn i andre landsdeler. I Finnmark har vi opplevd mange mirakler. Så dette var veldig herlig, sier Svein Magne Pedersen i en kommentar.

Han legger til, på sin karakteristiske, humørfylte måte, at sørlendingene har teologien på plass i hodet, men det er vanskeligere å få den omsatt til tro i beina. I Finnmark er det ofte omvendt.

Forkynnelsen er nøkkelen

– Det er viktig at folk forstår at hel- bredelse er for alle. Gud har ingen favoritter. Gamle mennesker trenger heller ikke å være syke. Gud vil ha oss friske, så vi kan gjøre enda mer ut av den tiden han har gitt oss. Jeg ønsker å forkynne en stor Jesus. Dersom vi forkynner en liten Jesus, så får vi små resultater, sier en opplagt Svein Magne Pedersen, til tross for at han betjente mennesker til klokken fem denne morgenen.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15