Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Alisa fikk sjokk da venninnen ble helbredet for blindhet:
– Endelig kan du se meg igjen, Randi!

Delvis blinde Randi Øksnes ovevrtalte sin bestevenninne Alisa Hagesæter til å bli med på bønnemøte. Til Alisas store sjokk ble Randi helbredet og nå ser hun like godt som før.
Delvis blinde Randi Øksnes overtalte sin bestevenninne Alisa Hagesæter til å bli med på bønnemøte. Til Alisas store sjokk ble Randi helbredet, og nå ser hun like godt som før.

Bestevenninnene holder rundt hverandre og er lykkelige over at Randi fikk hjelp mot det som så ut til å bli et livslangt handicap.

Det var 4. januar i år at Randi Øksnes fra Alvermarka utenfor Bergen ble rammet av en svært alvorlig betennelse på synsnerven på det høyre øyet. Raskt ble synet på øyet redusert til 30 prosent.

– Jeg mistet dybdesynet, så ikke trapper, og da jeg skulle pusse tennene på datteren, min bommet jeg på munnen hennes. Det var en grusom situasjon, sier Randi og ser på sin venninne og smiler.

Oppsøkte predikant

Legene forberedte henne på et liv som delvis blind og ville ikke gi henne medisiner. De var for kraftige og usikre og kunne faktisk gjøre synet hennes ennå dårligere

– Jeg var nærmest desperat og følte at livet mitt var i ferd med å gå i grus. Da bestemte jeg meg for å oppsøke helbredelses-predikanten Svein-Magne Pedersen for å se om han kunne hjelpe meg. Pedersen ble rikskjent da han under «Holmgang» på TV 2 oppfordret til masse-helbredelse ved å be seerne holde på TV-apparatene.

Sammen med Alisa dro hun 18. januar til Sandane i Nordfjord, der den kjente predikanten skulle holde møte.

– Jeg kom fram, og han holdt på det syke øyet mitt og ba for meg. Jeg merket ikke noe først, men da jeg kom tilbake til hotellet, merket jeg at jeg så trappetrinnene, og dagen etter var synet mitt like godt som før. Det var en ufattelig god følelse, forteller Randi åpenhjertig til Se og Hør.

Kan kaste sålene

Men ikke nok med det, på samme møtet forsvant også smertene hun har hatt i bekkenet siden hun fødte datteren for fire år siden, og for et par uker siden møtte hun predikanten igjen. Da helbredet han plattfotheten hun har slitt med i hele oppveksten og i voksen alder!

– Se, her er sålene jeg måtte gå med hver dag, nå har jeg dem bare for å vise at jeg er blitt frisk, ler Randi.

Randi er høyt utdannet innen realfag, med både mattematik, fysikk og kjemi i fagkretsen, og er realist både i sjel og sinn.

– Derfor har det vært viktig for meg å prøve å dokumentere det som har skjedd meg. Jeg forstår at folk synes det kan være rart, men for meg er dette et under som ikke kan forklares på andre måter enn at det er Gud som står bak, mener Randi, som ikke kan få fullrost Svein-Magne Pedersen nok. Øyelegen hennes, Øystein Mjanger, har bekreftet både muntlig og skriftlig at hun plutselig ble frisk fra den alvorlige øyesykdommen.

– At et slikt problem forsvinner over natten er veldig sjeldent. Hele historien er veldig spesiell, sier øyelegen.

Eksperter på Løplabbet Medicus-Plesner har også bekreftet skriftlig at hun ikke lenger er plattfot og at hun ikke lenger har behov for kraftige innleggssåler.

Venninnen ble frelst

Bestevenninnen Alisa var svært skeptisk da hun ble med Randi på det første møtet med predikanten.

– Jeg har vært tilnærmet ateist i hele mitt liv, men det som skjedde med Randi var så sterkt at jeg ble frelst. Jeg trodde ikke mine egne øyne, det var bare helt rått, forteller Alisa som særlig trekker frem det som skjedde andre gangen de møtte Svein-Magne Pedersen.

– Jeg så med egne øyne hvordan bena hennes forandret seg fra å være helt plattfot til å få en helt normal krumming. Noe mer spesielt har jeg aldri opplevd, forteller Alisa som var rystet langt inn i sjelen over det hun så.

– Det er utrolig godt å være kvitt både øyesykdommen og smertene som fulgte med bekkenløsningen og plattfotheten. For meg som har vært aktiv idrettsjente i alle år, så ville det vært tragisk om jeg ble sittende som delvis invalid 30-åring. Helsen kommer nesten før alt, ikke minst fordi jeg har en datter å ta meg av, smiler Randi.

KJENTE Bad for øyet: Predikant Svein-Magne Pedersen viser hvordan han holdt på Randis syke øye. Øyenlegen hennes bekrefter at hun plutselig ble frisk.
Ble frelst: – Jeg så med egne øyne hvordan beina hennes forandret seg fra å være helt plattfot til å bli normale, sier venninnen Alisa. Hun ble frelst etter det som skjedde. Randi takker Svein-Magne for hjelpen.

Kaster sålene:
Randi hevder at hun også er blitt helbredet fra å være plattfot. Nå trenger hun ikke lenger innleggsålene. Svein-Magne viser hvordan han bad for Randi.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15