Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Atopisk eksem?
Min sønn på 31 år har siden to-årsalderen hatt noe som lignet på atopisk eksem på skuldrene og armene. I puberteten ble det mye verre. Sårene var der hele tiden og væsket så mye at T-skjorten var full av blodflekker. I 1994 bad du for syke på Bygstad. Der fikk han forbønn. Straks begynte sårene å gro. Siden da har nesten alt vært borte. Vi er kjempelykkelige!

Kvitt astma i Harstad
Min sønn plagdes med astma og allergi. For seks år siden talte du på et møte i Stangneshallen i Harstad. Han fortalte at han ble varm gjennom hele kroppen da du bad for ham. Min sønn var seks år da. Noen uker senere var han blitt helt god. Nå er han en aktiv fotballspiller. Han har fortalt sine venner om underet.

Nakkesleng
En aprildag i 1994 ble jeg påkjørt bakfra og pådro meg nakkesleng. Det smertet så mye i nakken at jeg kunne nesten ikke gjøre noe i hus og hjem. En kiropraktor gav meg flere behandlinger, men til liten nytte. Når jeg vasket i huset, fikk jeg store smerter i hodet, hender og rygg. I april 2002 sendte jeg et bønnebegjær til deg over Internett. Du sendte meg en salveduk. Den la jeg på meg. Ni dager senere var nakken blitt god. Nå kan jeg vaske, støvsuge, klippe plen og male hus. Nakkeslengen er kommet helt bort!

Knehelbredelse via «Holmgang»
I fem–seks år plagdes jeg med et svakt kne. Det sviktet ofte når jeg skulle gå. Verst var det å gå i trapper, for jeg hadde lite styrke i det. Den 23. oktober i 2002 bad du for syke på «Holmgang». Da gikk jeg bort til fjernsynet og la en hånd på skjermen og den andre på kneet. Dagen etter var kneet blitt helbredet! Siden da har jeg vært god. Dette er helt fantastisk!

Blod i urinen
I desember for nesten to år siden fikk jeg time for forbønn hos deg på kontoret på Hægeland. I et halvt år hadde jeg tisset blod. Urinen var nesten svart. Legene fant ikke ut hva som var årsaken. Du bad for meg, og jeg ble momentant helbredet.

Dobbeltsyn
Min mann hadde dobbeltsyn. En gang for mange år siden fikk han et stillas i hodet. Etter noen år fikk han dobbeltsyn. Sykehuslegen mente at dobbeltsynet kunne komme fra denne ulykken. Han ringte til deg og bad om forbønn. Samtidig så han på et program på TV. Når han så på TV, så han et bilde oppe mot taket og det andre nede ved golvet. Mens du bad for ham, skjedde underet. Han kunne se at det skjedde et mirakel med øynene hans. De to bildene fløt sammen til ett! Underet skjedde for nesten tre år siden, og han er like god i dag. Ingen andre enn Gud skal ha æren for det.

– Jeg skulle ta livet av meg
For fire år siden var jeg svært deprimert. Jeg har hatt nerveplager i 17 år. Det begynte med at jeg fikk feil sovemedisin etter en hofte- og kneoperasjon. Den slo inn på nervene. For fire år siden tårnet det seg opp. Jeg satt da på kjøkkenet med kniv, saks og en neve med sovetabletter, klar til å gjøre det slutt. Da kom jeg til å tenke på deg. Jeg slo nummeret til kontoret ditt. Like før du tok telefonen, fikk jeg høre ventemusikken spille «O store Gud». Tårene mine begynte å trille. Gud rørte med meg. Du snakket så med meg og bad for meg. Telefonen til deg reddet trolig livet mitt.

Angina
Lars var plaget angina i mange år, men den kom bort mens han lyttet på en kassett om helbredelse fra deg. Siden da har han vært frisk og ikke brukt medisin. Takk til Gud for hans godhet mot oss!

Angina- og hoftesmerter
Jeg hadde tidligere smerter i begge hoftene når jeg gikk. Jeg hadde også angina-smerter. Så kontaktet jeg deg. Nå kan jeg gå lange turer uten smerter i hofter og hjerte.

Helbredetpå «Holmgang»
Jeg har hatt fryktelige nakkesmerter. Da du var på «Holmgang» for vel et år siden, la jeg den ene hånda på fjernsynet og den andre på meg selv. Dagen etter var smertene borte.

Mellomgolvsbrokk
Jeg gikk et år med sure oppstøt. Jeg var til undersøkelse hos en lege på sykestua her på stedet. Her måtte jeg svelge slangen. Han fant ut at jeg hadde mellomgolvsbrokk, og måtte begynne med medisiner. I fjor ringte jeg til deg og fikk forbønn. To uker senere forsvant plagene. Senere var jeg til ny sjekk på sykestua. Da var det en annen lege som undersøkte meg. Han så på meg og sa: «Hvem har sagt til deg at du har mellomgolvsbrokk?»

– Jeg hadde KOLS
I mange år røykte jeg, men sluttet i 1991. Men i 1993 fikk jeg astma og deretter KOLS. Jeg ble undersøkt på Haukland sykehus. Etter å ha blitt undersøkt i mange timer fikk jeg diagnosen KOLS. Det var forferdelig tungt å puste. Jeg var veldig syk. Nyttårsaften 2002–2003 kontaktet jeg deg. Du bad for sykdommen min på telefonen. Kort senere ble jeg frisk. Tidligere hadde jeg vært medlem i en KOLS-gruppe på Haukland sykehus. Siden jeg var blitt frisk, trengte jeg ikke å være der lenger. «Du pustet deg ut av gruppen,» sa en lege på lungeavdelingen spøkefullt til meg. Nå har jeg 90 i lungekapasitet.

Helbredet på «Holmgang»
Svogeren min i Bergen hadde vonde knær. Beina var svært hovne, og han hadde vondt for å gå. Derfor ble han uføretrygdet. Legene kunne ikke operere ham. Da du var på «Holmgang» 23. oktober 2002, la han hånden på fjernsynet da du bad for syke. Da helbredet Gud ham. Etter en tid etter forsvant smertene i knærne og hevelsen i beina kom bort. Nå er beina slanke og fine, og nå springer han opp trappa hjemme.

Fibromyalgi i 20 år
I 20 år gikk jeg med mye smerter i kroppen. En lege i Tromsø fant ut at det var fibromyalgi. I 1998 hadde du møter i Kultursalen i Alta. Det var mye folk der. I ettermøtet bad du for meg. Etter dette møtet ble jeg gradvis bedre og bedre. Kort tid senere oppdaget jeg plutselig en dag at alle smertene var kommet bort. Nå har jeg vært god i fem år.

Hofteslitasje
I to–tre år gikk jeg med en vond hofteslitasje. Jeg kunne lite gå ute og måtte kjøre helt til og fra butikken. Jeg hadde fått spesialstol fra Hjelpemiddelsentralen. En vårdag i 2003 ringte jeg til deg. Du bad for meg på telefonen. Det var som å slå av en bryter. Plutselig var smertene borte. Nå kan jeg gå hvor som helst, smertefritt.

Frossen skulder
Jeg hadde forferdelige smerter i den venstre arm og skulder. Frossen skulder heter det. Bare jeg kom bort i noe, skrek jeg av smerte. Frossen skulder kalles det. Jeg har vært til behandling hos lege og fysioterapeut. Det hjalp ikke noe. Så fant jeg på å skrive brev til deg. To–tre dager etter at jeg hadde skrevet brevet til deg, begynte det å skje ting med skulderen. Etter at jeg fikk salveduk fra deg, ble det enda bedre. Etter et par uker var jeg god.

To nye hofter
Jeg er en eldre kvinne som i fem–seks år har vært plaget med hoftene. Røntgenbildene viste at jeg hadde forkalkning i hoftene. Det var så vondt at jeg nesten ikke kunne gå over golvet hjemme. Jeg pleide å bruke krykker. For to år siden sa Gud til meg at jeg skulle ringe til deg for å få forbønn. Etter at jeg hadde lagt på røret, kastet jeg krykkene i tro og gikk jeg over golvet flere ganger fram og tilbake, smertefritt. Gud helbredet meg der og da. Jeg har nå tatt nye røntgenbilder av hoftene. Resultatet fra røntgenlegen ble sendt til min lege. Han kunne fortelle meg at det i journalen stod: «Pasienten har hofter som en 20-åring.» Legen sa til meg: «Denne beskrivelsen har jeg lyst til å lese opp på vårt legemøte.» Venner av meg pleier å spørre hvorfor jeg ikke lenger går med krykker.

Angina på«Holmgang»
Jeg vet om en mann som hadde fått angina. Han hadde vært på sykehuset i Tromsø til utredning. Der fant legene ut at han hadde tette årer over hjertet. Det ble planlagt angina-operasjon på sykehuset senere. Men før han kom så langt bad du for syke på «Holmgang». Det skjedde i oktober 2002. Mannen la den ene hånden på fjernsynet og den andre på brystet. Kort tid senere dro han til sykehuset for å bli operert. Legene fant da ut at de tette årene var blitt åpne. Han slapp operasjon.

Sengevæting
Jeg er en eldre mann som har vært plaget med sengevæting i to år. To–tre ganger i uken skjedde det. Det var veldig ekkelt. I oktober 2003 ringte jeg til deg og fikk forbønn. Etter tre dager stoppet sengevætingen opp. Nå er jeg helt frisk.

Nervøs blære
I flere år hadde jeg nervøs blære. Jeg hadde alltid tissetrang og måtte ofte på do. Så ringte jeg til deg og fikk forbønn. Gradvis kom tissetrangen bort. Plutselig en dag oppdaget jeg at jeg var blitt god. Det er nå to år siden jeg ble helbredet. Siden da har jeg vært god.

«Død» lunge
I ett år gikk jeg med en lunge som var ute av funksjon. Den var «tett». Jeg hadde dårlig pust og måtte stoppe i trapper for å få igjen pusten. For en måned siden ringte jeg til deg og fikk forbønn. Dagen etter kunne jeg gå normalt opp trappa. C.T.-røntgen har vist at lungen er blitt god. Jeg har fortalt mange om dette underet.

Store nakkelidelser
I 1976 kjørte jeg utfor veien, tippet rundt med bilen og pådro meg nakke-skade. Siden da har jeg hatt nakke-smerter hver dag. Jeg har hatt en rekke behandlinger hos kiropraktor alle disse årene. Det hjelp noen dager, men så kom smertene tilbake. Derfor sluttet jeg med å ta slike behandlinger. Jeg ville heller prøve forbønn gjennom deg. For fire år siden fikk jeg time til forbønn på Sundby i Saltdalen der du bad for syke i et hjem. På turen hjem til Saltstraumen måtte jeg stoppe bilen flere ganger, for jeg ble så varm i nakken. Siden da har jeg vært god.

– Hunden min ble helbredet
I flere måneder hadde hunden min betennelse i halsen. Den fikk flere antibiotikakurer hos dyrlegen, men til ingen hjelp. Den spiste nesten ikke. Det var bare skinn og bein igjen av den. En dag da den var veldig dårlig fant jeg på å ringe til deg. «Hunden din skal bli bedre fra i dag av,» sa du. Det var nettopp det som skjedde. Den hostet to ganger etter at du bad, og så ble den god. Den begynte å spise og drikke samme dag som den fikk forbønn. Hunden min har lagt på seg og springer omkring over alt nå.

Ryggen – «Holmgang»
Jeg kjenner ei jente på 18 år som lenge hadde plagdes med ryggsmerter. Hun satt og så på «Holmgang» der du deltok. Plutselig kjente hun en varme som strømmet gjennom ryg-gen hennes. Hun ble helbredet den kvelden.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15