Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Pinsekirken i Bærum:
Whiplash og migrene forsvant

WHIPLASHEN FORSVANT: Christian Bang holder på nakken som nå er helt god etter forbønn.
Flere opplevde å bli momentant helbredet, og omkring 40 personer tok imot frelse, da Svein-Magne Pedersen gjestet Pinsekirken i Bærum, PK Senteret 1. og 2. november i fjor. Whiplash og migrene var blant sykdommene som forsvant.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Jeg opplevde at det kom en varme, en kraft fra Svein-Magnes hånd, da han bad for meg, forklarer Christian Bang (40) fra Oslo. – Det begynte å skje noe i kroppen. Kraften gikk ut i armene og så forsvant smerten.

Christian kom til PK Senteret i Bærum med en smertefull stråling opp i nakken og ut i armene som en følge av en whiplashskade.

– Jeg ble påkjørt bakfra 26. november 1996, forteller han. – Bilen jeg kjørte stod stille da en bil traff meg bakfra i 50–60 kilometer i timen. Stolryggen brakk bakover og jeg fikk en sleng med hodet, med det resultat at jeg fikk kraftige smerter i nakken og armene, og mistet følelsen i begge tomlene.

I ukene som fulgte gikk Christian sykemeldt og var i tillegg til de fysiske smertene også plaget med et traume som en følge av ulykken.

– Jeg var helt på felgen og opplevde at jeg fikk en personlighetsforandring, sier Christian som på dette tidspunktet bodde i Folldal hvor han fikk behandling hos fysioterapeut og kiropraktor. Etter hvert flyttet familien til Oslo hvor han fikk hjelp til trening ved Friskvernklinikken på Billingstad.

– Jeg ble bedre etter behandlingene og mye trening, men jeg hadde fortsatt en smertefull stråling i nakken og armene som kom og gikk, forteller Christian. – Når det ble riktig ille, befalte jeg det selv å gå i Jesu navn, men det kom alltid tilbake. Men etter at jeg fikk forbønn hos Svein-Magne, kjenner jeg ingen ting. Jeg hadde smerter da Svein-Magne bad for meg, og opplevde hvordan de forsvant, og de har ikke kommet tilbake.

Helbredet for migrene

Mona Sevre (56) fra Rykkin kom til Svein-Magnes møte med ønske om forbønn for migrene.

– I tre–fire år har jeg hatt migreneanfall to–tre ganger i måneden som følge av stress, forteller hun. – Det kommer gjerne på tirsdagene, den eneste dagen jeg har fri. Stresset sitter i utgangspunktet i nakken og forplater seg opp i hodet. Anfallene er så kraftige at jeg kaster opp og må gå og legge meg. Jeg blir gjerne liggende hele dagen ute av stand til å gjøre noe.

Mona er utdannet biopat og akupunktør.

– Jeg har forsøkt å kurere migrenen ved å ta akupunktur på meg selv, men det har jeg ikke klart, sier hun. – I tillegg har jeg prøvd alt av naturmidler, og spist bare sunn mat uten at det heller har kurert migrenen. Men nå har jeg fått hjelp. Da Svein-Magne bad for meg, forsvant «kloa» i nakken og hodet kjentes så lett ut. Jeg kjente en kraft som gikk gjennom hele kroppen. Det var fantastisk! Siden har jeg ikke hatt antydning til migrene.

Flere helbredelser

Sigrid Istad (57) fra Nesodden vitnet om hvordan hun ble momentant helbredet da Svein-Magne besøkte Sætre i Hurum i 2001.

– Ni måneder tidligere hadde jeg blitt operert for Hallux Valgus i venstre stortå, forteller hun. – Hallux Valgus er en feilstilling i tåen som fører til at benet i tåen vokser ut og danner en klump som etter hvert må opereres bort. Operasjonen fikk jeg gjort på en privat klinikk i Oslo. Men operasjonsstedet ville ikke gro med det resultat at jeg gikk på et åpent brudd i ni måneder. Men så, da Svein-Magne bad for syke under møtet på Hurum, kjente jeg straks hvordan såret lukket seg og ble legt med det samme. Det kjentes som en klypebevegelse. Det var helt fantastisk. Like etterpå skulle jeg reopereres ved Diakonhjemmet, og da viste røntgenbildene at bruddet var legt. I ettertid har jeg vitnet om det til flere kolleger på Sunnås sykehus hvor jeg jobber, til venner og familie, og i kristne forsamlinger. Jeg er svært takknemlig.

Også Mats Leine (13) kunne vitne om hvordan han ble god i kneet da Svein-Magne bad for ham under møtet i PK Senteret.

– Jeg hadde hatt vondt i det høyre kneet hver dag i over en måned, sier han. – Det gjorde vondt hver gang jeg belastet det. Men da Svein-Magne bad for meg, forsvant smertene og siden har jeg vært helt god. Nå kan jeg drive med all slags idrett uten å merke noe.

40 frelst

Omkring 500 hadde funnet veien til Svein-Magnes møter i Pinsekirken i Bærum og omkring 40 gav til kjenne at de ville bli frelst.

– Nærmere halvparten av de nyfrelste kom fra vårt nærområde hvor vi ønsket å satse spesielt denne gangen. Det er nå fjerde gangen Svein-Magne besøker Pinsekirken i Bærum, sier pastor Tom Aune.

– Svein-Magne har en sterk salvelse som er veldig spesiell i vår del av verden. Mange kan vise til store resultater i den tredje verden, men Svein-Magne har store resultater her hjemme. Med sin måte å formidle evangeliet på når han det norske folket. Hans kroppsspråk og væremåte faller veldig godt inn i vår kultur og når hjertene.

KJENTE EN KRAFT: Mona Sevre kjente en kraft som gikk igjennom kroppen da Svein-Magne bad for henne. «Kloa» i nakken slapp taket og hodet ble lett. Hun ble helbredet for migrene.
VONDT I KNEET: Mats Leine opplevde at smertene i det høyre kneet forsvant under forbønn. Siden har han vært helt god.

40 FRELST: Folk kom stormende fram da Svein-Magne inviterte til frelse i Pinsekirken i Bærum.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15