Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Journalistveteranen på senteret

VETERAN: Ukebladet Hjemmets grand old man, journalist Arild Mikkelsen i kjent positur, med penn og blokk, klar til å intervjue en jubilerende predikant.
FOTO: Kenneth Pedersen

Arild Mikkelsen er grand old man i ukebladet Hjemmet med ca. 40 ansatte. Han har lengst fartstid av alle journalistene i norsk ukepresse. 57-åringen har en ting felles med meg: Vi feirer begge 30-årsjubileum i år. Han som journalist i ukebladet Hjemmet, jeg som predikant. Arilds gullpenn har vært med på å føre Hjemmet fram til en leserkrets på nærmere en million. Bladet er Norges største familieblad.

Nylig forlot han hjemmet sitt i Tønsberg for å avlegge meg en visitt på vårt helbredelsessenter på Hægeland i Vennesla kommune. I 1989 intervjuet Arild meg på et hospits i Bodø. Da kalte han meg en «halvindianer» og tok bilder av meg utkledd som en indianerhøvding. Mye vann har rent i havet siden da. Mange spaltemeter er blitt skrevet om vår virksomhet, og mange levende bilder har trillet over TV skjermen siden intervjuet i Bodø.

Men hvorfor kommer han nå igjen?

– Jeg liker å intervjue fargerike personer som deg. For du våger å være annerledes, tør å gå på «krokete» veier. Det av nok av personer som befinner seg i den grå hopen. Men med deg er det annerledes, sier journalisten og gjør seg klar med penn og notatblokk.

Journalistveteranen ønsker igjen å se meg i indianerhabitten: fjærpynt, skinnjakke med perlebroderier, medi­sinmannveske, lange mokasiner, indianske skinnhansker – og fredspipe.

Men først et langt intervju om mitt liv, fra barndom og ungdom og mitt møte med miraklet.

I full indianerhabitt rusler jeg sammen med ham bort mot noen trær utenfor senteret. Her tar han en rekke bilder med skogen som en naturlig bakgrunn.

– Hvor lenge har du tenkt å være journalist i Hjemmet?

– Jeg stortrives i ukebladet, og kommer ikke til å slutte der med det første, sier han muntert og småler.

Jeg tar farvel med – endelig en behagelig journalist. Nå skal han til Tønsberg for å skrive enda flere spalter om min person og vårt arbeid. Ønsker du å lese hans presentasjon av en halvindianer og religiøs villmann, må du skynde deg til kiosken eller butikken for å kjøpe Hjemmet som er i handelen fra den 24.–30. november. Skynd deg før det blir utsolgt!

Svein-Magne

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15