Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Hasvik på Sørøya:
Samfunnshuset tømt for ufrelste

HØRER NORMALT: Sigvald Samuelsen hører normalt etter at Svein-Magne bad for ham under møtet i Talvik.
Samfunnshuset på Hasvik på Sørøya i Vest-Finnmark ble tømt for ufrelste da Svein-Magne Pedersen var på besøk 31. august. Mellom 30 og 40 kom fram da det ble invitert til frelse, og mange ble momentant helbredet. Kvelden før var det møte i Talvik nær Alta hvor et tyvetalls personer takket ja til frelsesinnbydelsen, også her var det mange sterke helbredelser.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen og teamet fra stiftelsen Misjonen Jesus leger trodde nesten ikke det de så under møtet på Hasvik på Sørøya i Vest-Finnmark. Da Svein-Magne inviterte til frelse, reiste nesten hele salen seg og kom fram, i alt 30–40 personer i alle aldre. Og da medarbeiderne fra blant annet menigheten Frie venner på øya også reiste seg for å hjelpe til, var salen nesten tom. Bare tre–fire personer satt igjen, og disse var allerede frelst, viste det seg.

– Dette er den råeste helgen jeg har vært med på i Finnmark, sier Frank Håvik, som sammen med kona Kristin har en tjeneste som menighetsplantere, og legger til rette for Svein-Magnes møter. De hjelper også til med oppfølgingen av de ufrelse i etterkant.

Sterke helbredelser

Flere gikk ut med krykkene som håndbagasje og med høreapparatene i lomma etter møtene i Talvik og på Hasvik. Sigvald Samuelsen (74) fra Kvalsund kom til møtet med sterke ryggsmerter som en følge av en prolaps han hadde fått i ryggen tre år tidligere. Det syntes på hele mannen at han hadde det forferdelig der han satt og ventet på forbønn. Da han forsøkte å reise seg, ville ikke beina bære ham på grunn av de sterke smertene.

– Jeg kjente varme i ryggen da Svein-Magne bad for meg, og borte var smertene, sier Sigvald lykkelig. Han reiste seg spontant opp og strakte armene i været for å demonstrere.

– Ryggen og nakken er god, sier han på telefonen ett par dager senere. – Og så kan jeg sove godt om natten igjen, og det betyr enormt mye. I dag stod jeg opp klokken fire på morgenen. Klokken fem reiste jeg ut på sjøen for å fiske, og nå har jeg akkurat laget ti kilo med filet, sier den tidligere yrkesfiskeren. Jeg er blitt mitt gamle jeg igjen, smertene er forduftet.

Sigvald har også lagt vekk høreapparatet som han hadde brukt på det høyre øret de siste fire–fem årene.

– Jeg hører kjempegodt, sier han. – Helt normalt. Nå kan jeg ha tv-en og radioen på normal styrke. Det er flott! sier han noen dager senere.

Smertene forsvant

Betty Aslaug Johansen (75) fra Hasvik hadde problemer med å komme seg opp trappa til Samfunnshuset før møtet med Svein-Magne. Hun hadde sterke smerter i ryggen, hoftene, knærne og anklene etter å ha vært med i et bilkrasj mellom Karasjok og Alta for tolv år siden. Ryggen hadde blitt skjev og var blitt helt stiv. Hun hadde vært til flere undersøkelser, men legene sa de ikke kunne hjelpe henne. I tillegg hadde hun astma og angina. Men da Svein-Magne bad for henne, ble det forandring.

– Nå kjenner jeg ingenting, sa Betty Aslaug straks Svein-Magne hadde bedt for henne. Hun så ut over forsamlingen med store, forundrede øyne, og bøyde seg og tok i gulvet med strake knær. – Jeg kan bøye meg bakover også, forkynte den spreke damen, og lente seg bakover med svai rygg mens forsamlingen gispet av forundring og redsel for at hun skulle falle i gulvet. Men Betty Aslaug hadde kontrollen.

– Ryggen er kjempefin, sier hun på telefonen et par dager senere. – I dag har jeg vært ute og spasert, og det er et halvt år siden sist. Jeg kjenner overhode ingen smerter i kroppen.

Betty Aslaug hadde vært plaget med astma fra hun var fem år, også astmaen forsvant momentant.

– Jeg har brukt astmamedisin hver dag i 70 år, sier hun. – Men nå puster jeg lett som bare det, og trenger ikke medisinen lenger. Jeg er i så godt humør, sier hun strålende fornøyd.

Følger opp nyfrelste

Det var mange sykdommer som måtte fly, da Svein-Magne gjeste Finnmark denne helgen. Folk ble helbredet for blant annet kroniske smerter, astma, kols, kløende utslett, betennelsessykdommer, dårlig hørsel og syn, angst, smerter som følge av slitasje, prolaps, angina, øresus, svimmelhet, hodeverk, whiplash og brystbrann.

De fleste som tok imot frelse på møtet i Talvik er kontaktet og blir fulgt opp. Diakonen i Alta, Marit Edland organiserer deler av oppfølgingsarbeidet. Også på Hasvik er man godt i gang med å følge opp alle de nyfrelste.

RYGGSMERTENE FORSVANT: Sigvald Samuelsen fra Kvalsund strekker hendene i været etter å ha blitt helbredet i ryggen hvor han hadde intense smerter som en følge av prolaps.

GOD I RYGGEN: Betty Aslaug Johansen fra Hasvik på Sørøya ble momentant helbredet i den skjeve og verkende ryggen, da Svein-Magne bad for henne. Hun demonstrerte hvor enkelt det var å bøye seg, både forover og bakover.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15