Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Slo Holmgangs ja-nummer -
Ble helbredet for 30 år med lidelse

I 30 år plagdes bergenskvinnen med rygg-, hofte- og knesmerter. Den 15. oktober fulgte hun med på «Holmgang». Det kommer hun nok aldri til å angre på!

–For 30 år siden fikk jeg en alvorlig bekkenløsning. Denne plagen utviklet seg til slitasje i rygg, bekken, kne og hofte. Dette mente legen min.

Smertene forsterket seg i løpet av det siste halve året. I denne tiden har jeg ikke kunnet ligge på den høyre siden om natten. Legen har gitt meg smertestillende tabletter, men har helst ikke villet benytte meg av dem, for jeg vil unngå bivirkningene av medisinen. Smertene har til tider vært uutholdelige.

Den 15. oktober satt jeg og så på «Holmgang». Jeg ble irritert over presten Gelius. Han lot deg ikke komme til orde, men ropte hele tiden på dokumentasjon. Men jeg ville vise hva jeg trodde på. Derfor gikk jeg bort til telefonen og slo ja-nummeret som kom på skjermen. Deretter la jeg på røret. Noen minutter senere oppdaget jeg at alle smertene var kommet bort. Dette hadde jeg ikke regnet med! Det er nå tre uker siden miraklet skjedde. Jeg er fremdeles frisk for min 30-årige lidelse.

Det som har skjedd er at jeg handlet på min tro, og Gud utløste sin helbredelseskraft på meg. Ifølge Bibelen er dette en av metodene for helbredelse. Gud har vært god imot meg. Men at jeg skulle bli helbredet på denne måten, var langt utenfor min forstand.

Bergenskvinne

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15