Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Kraft skaper tro

SMERTEFRI: Smertene i den venstre skuldra til Ole Johnny Solheim slapp taket da Svein-Magne bad, og han kunne strekke armen i været.
Svein-Magne Pedersen samlet 200 til møtet i den vesle bygda Burfjord i Vest-Finnmark, lørdag 24. mai. Her gav omkring 20 respons på frelsesinnbydelsen, mens mange personer opplevde å bli momentant helbredet. Nærmere 300 kom til møtene med helbredelsespredikanten i Burfjord og Øksfjord 24. og 25. mai.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Ole Johnny Solheim (50) fra Talvik, ble både frelst og momentant helbredet i Svein-Magnes møte i Øksfjord kirke 25. mai.

– Jeg er veldig glad for å ha tatt imot frelse, sier mannen som var på at kristent møte for første gang i sitt liv.

– Og så ble jeg momentant helbredet, og det er jo både herlig og helt forunderlig, sier han. Man må jo tro når men opplever hvordan kraften virker på ens egen kropp. Ole Johnny ble utsatt for en arbeidsulykke i 1988, og har siden da vært plaget med smerter i hoftene og ryggen.

– Jeg har ikke tålt å anstrenge meg, forteller han.

– Jeg er veldig glad i å fiske, men har ikke kunnet dyrke denne hobbyen, fordi jeg fikk veldig vondt når jeg gikk. Det kjentes som om noen stakk kniver i ryggen på meg, og det stoppet helt opp. De fire - fem siste årene har jeg også hatt sterke smerter i den venstre skuldra når jeg anstrenger armene. Jeg kunne ikke løfte den venstre armen over hodet, eller klø meg på ryggen, fordi muskulaturen låste seg. Jeg har vært flere ganger hos leger og på sykehus uten å få hjelp. Men da Svein-Magne bad, forsvant smertene helt med det samme. Nå ser jeg fram til å dra på fisketur igjen.

Nesten døv

Renate Wendelgaard (25) fra Nuvsvåg var nesten døv på det venstre øret da hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Jeg hørte bare høyfrekvente lyder, forklarer hun.

For flere år siden var Renate til undersøkelse ved øre-, nese-, hals-avdelingen i Tromsø. Her ble det konstatert feil ved sneglehuset inne i det venstre øret, noe som førte til at lyden ikke ble omformet riktig. Legene kunne ikke gjøre noe for å hjelpe Renate, og det nyttet ikke med høreapparat.

– Den dårlige hørselen har skapt problemer for meg på skolen og ellers generelt, sier Renate. – Men da Svein-Magne bad for meg, kom hørselen tilbake. Jeg har testet hørselen selv ved å holde telefonen inntil det venstre øret, og det går helt fint. Hørselen på det venstre øret er ikke blitt hundre prosent ennå, men veldig mye bedre. Jeg tok også imot frelse, noe jeg er svært glad for.

Folk kom fra ulike plasser i Vest-Finnmark og Nord-Troms til møtene i Burfjord og Øksfjord. Noen hadde også tatt turen helt fra Kautokeino og Tromsø. I alt 35 gav til kjenne at de ville bli frelst, mens svært mange opplevde å bli momentant helbredet. Så langt har omkring 430 tatt i mot frelse i Svein-Magnes møter i Finnmark det siste året.

VAR DØV: Renate Wendelgaard var nesten døv på det venstre øret da hun kom til møtet med Svein-Magne i Øksfjord sammen med døtrene Miranda (4) til venstre og Irmelin (6). Da Svein-Magne bad, fikk hun hørselen tilbake.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15