Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Sprengfullt lokale midt i ferien

GODE KNÆR: Knut Geir Alnes fryder seg over å bli kvitt smertene i knea etter 30 år.
Går det an å arrangere helbredelesmøte midt i sommerferien? Ja, visst går det an. Det fikk en erfare på Stadlandet, søndag 13. juli da pinsemenigheten Filadelfia inviterte til helbredelsesmøte med evangelist Svein-Magne Pedersen.

Tekst og foto: Frank Håvik

Allerede flere timer før møtet begynte folk å samle seg, og da møtet startet, hadde ca 260 mennesker fylt bygdas storstue til trengsel. Det kom folk fra hele distriktet. To damer hadde kjørt 6 timer helt fra Gol for å være med. Folk stod og satt i gangen og noen fikk med seg møtet overført via kamera og TV-skjerm i underetasjen.

Med Pedersen kom godværet, og det ble tett og varmt utover kvelden. Folk holdt ut likevel, og solen gikk ned og kom opp igjen før møtet var til ende. Etter innledende ord og frisk sang av menighetens unge var det tid for forkynnelse. Pedersen forkynte som vanlig radikalt og rett på sak om frelse og helbredelse, krydret med historier, erfaringer og vitnesbyrd om hva Gud har gjort. Responsen lot ikke vente på seg. Ca. 30 personer gav til kjenne at de ville bli frelst. Senere ble det forbønn i ca 10 timer. Mange opplevde at Gud rørte ved dem.

Randi og Knut Geir Alnes hadde tatt turen fra Hundeidevik ved Syk-kylven med håp om at Gud ville røre ved Randi sin dårlige rygg. Diagnosen var prolaps, og behandling hos fysioterapi kunne ikke gi varig hjelp. Etter forbønnen slapp smertene taket. Knut Geir hadde i utgangspunktet ikke tenkt på sine egne vonde knær, men nå søkte han også forbønn. For 30 år siden spilte han mye fotball, og siden da hadde knærne vært smertefulle. Særlig smertefullt var det å kjøre bil. Under forbønnen kjente han en varme som gikk gjennom begge knærne og all smerte forsvant med det samme. Timer med bilkjøring på hjemveien ble en ny opplevelse med gode knær. Randi og Knut Arne hadde ikke vært på slike møter før, og opplevde det som udelt positivt.

Flere med dårlig hørsel opplevde en god bedring. En dame som var omtrent blind på et øye fikk synet igjen. Noen vitnet om plager som forsvant under møtet. Menigheten er nå i full gang med oppfølgingsarbeidet.

TRENGSEL: Grendahuset på Stadlandet var fylt til trengsel under helbredelsesmøtet med Svein-Magne Pedersen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15