Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Depresjonen slapp taket

HELBREDET FOR DEPRESJON: Berit Bjørnstad opplevde at depresjonen slapp taket etter at Svein-Magne hadde bedt for henne på Hedmarktoppen 16. mars i år. FOTO: Privat
Berit Bjørnstad (65) fra Ringsaker er lykkelig over at siste rest av depresjonen omsider slapp taket. Hun ble helbredet da Svein-Magne besøkte Hedmarktoppen 15. og 16. mars i år.

Tekst: Lisbeth Hoskuldsen

Berit opplevde flere vanskelige ting i livet med det resultat at hun fikk en depresjon.

– Jeg «møtte veggen» en gang i 2000, forteller hun. – Det hadde vært mange tøffe tak og til slutt ble det for mye. Jeg orket ingenting lengre.

Berit ble nærmest folkesky. Hun orket ikke å gå på besøk, eller å ha besøk. Hun var redd for å møte noen når hun skulle hente posten, og ville helst ikke gå på butikken.

– Jeg hadde det så vondt at jeg måtte ha hjelp, forteller hun. – Resultatet ble at jeg oppsøkte en lege. Han mente jeg hadde hatt depresjonen lenge, og gav meg en type «lykkepiller» som skulle hjelpe meg igjennom vanskelighetene.

Lykkepillen

I omkring ett år brukte Berit «lykkepillen», men hun ble etter hvert svært bekymret for bivirkningene.

– Jeg er normalt et følelsesmenneske, men «lykkepillene» gjorde det slik at følelsene ble dopet ned, sier Berit. – Hukommelsen min ble også kraftig svekket. Jeg kunne for eksempel ikke lengre huske et helt telefonnummer, men måtte lese ett og ett tall. Lysten til å lese i Bibelen og be, forsvant også.

Gjennom en vietnamesisk evangelist som besøkte Hamar, fikk Berit en hilsen fra Herren om at hun skulle få mot i Den Hellige Ånd til å slutte med medisinene. I september 2001 tok hun den siste «lykkepillen».

– Jeg følte meg mye bedre etter dette, sier hun. – Men den fysiske smerten satt fortsatt i brystet når jeg ble sliten. Det var lite jeg kunne gjøre med det selv.

Helt frisk

Berit gikk ikke tilbake til legen, men satte sin lit til at Herren skulle gjøre henne helt frisk. Da Svein-Magne besøkte Hedmarktoppen, bestemte hun seg for å oppsøke helbredelsespredikanten.

– Klokken to natt til mandag var det min tur til å få forbønn, forteller hun. – Svein-Magne la hendene på meg og bad, men jeg kjente over hodet ingen ting fysisk der og da. Jeg var bare litt forundret over at jeg hadde krefter til å sitte oppe til langt på natt. Normalt ville det ha slått meg helt ut.

Dagen etter var den vonde slitenfølelsen borte. Hun kjente heller ikke noe til den de påfølgende dagene.

– Jeg forsto etter hvert at jeg var helbredet, og kontaktet Svein-Magne for å bringe de gode nyhetene, sier hun. – Nå, fem måneder etterpå, er jeg fortsatt like frisk. Det har vært en travel sommer med mye å tenke på og mye familiebesøk, men jeg har vært i fin form og hatt energi til å takle det. Nå er jeg bare svært takknemlig for at Herren løste meg fra depresjonen, sier hun lykkelig.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15