Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Frelse og helse til vakre Værøy

MAGESÅR: Roy Egil Hongseth ble helbredet for magesår da Svein-Magne bad for ham i møtet på Værøy.
I månedskiftet mai – juni besøkte Solveig og Svein-Magne Værøy, nærmeste nabo til Røst, ytterst i Vestfjorden. Her gav mer enn 30 til kjenne at de ville bli frelst, og flere fikk en berøring av Herren.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Omkring 230 var samlet i Aulaen på Værøy de to kveldene Svein-Magne og kona Solveig gjestet den vakre øya. Mer enn 30 kom frem på frelsesinnbydelsen de to kveldene, og noen opplevde å bli momentant helbredet.

Kristin Refsvik (31) kom til møtet med ei knust stortå. Da Svein-Magne bad, kjente hun varme og kalde strømmer i tåa. Noen dager senere ble hun klar over at hun var blitt helbredet.

– Jeg knuste den venstre stortåa da jeg mistet stuebordet oppå den for omkring to år siden, forteller Kristin. – Det var i forbindelse med at jeg holdt på å vaske gulvet. I to dager ble jeg liggende rett ut med en skrekkelig verking i tåa og med en forferdelig kvalme. Vikarlegen som var på øya da, gjorde ikke noe spesielt med tåa. Men det viste seg i ettertid at det ytterste leddet var knust, og at tåa burde vært spjelket.

Kristin hadde stadig plager og smerter i tåa i ukene og månedene som fulgte. Det største problemet var at det satte seg betennelse i tåa, og den hadde legene problemer med å få tatt knekken på.

– Jeg var flere ganger på sykehuset i Bodø, og gikk på utallige penicillinkurer, til liten nytte, forteller hun. – Til slutt fant legene frem til en type penicillin som skulle ta alle typer av betennelser. Jeg holdt på å få sjokk da jeg skulle hente den på apoteket. Den kostet 500 kroner.

Kristin var flere ganger på omsorgssenteret på Værøy for å få renset og stelt tåa. Men betennelsen i tåa kom stadig tilbake, og Kristin var mye kvalm fordi balansenerven trolig hadde blitt berørt. Hun kunne heller ikke gå med vanlige sko.

– Jeg kunne ikke gå med annet enn sandaler, fordi det gjorde skrekkelig vondt dersom noe kom borti tåa, forteller hun. – På den kalde årstiden hadde jeg en lest og en bærepose, og så nok en lest og en sandal pluss sokker. Jeg måtte alltid passe på at ungene satt på motsatt side av der jeg hadde den vonde tåa, for jeg var redd de skulle komme borti den.

31. mai kom Svein-Magne til Værøy for å ha møter i Aulaen.

– Det føltes som om jeg hadde fått tannlegebedøvelse i tåa, da Svein-Magne bad, sier hun. – Jeg følte at tåa var både kald og varm. Noen dager etterpå ble jeg klar over at tåa var krute god. Nå kan hvem som helst gjerne trø på tåa uten det gjør vondt.

Helbredet for magesår

– Det finnes ikke magesårbakterier igjen, forteller en opprømt Roy Egil Hongseth (20). Han kom innom møtet med Svein-Magne på Værøy for å hente kjæresten som var der, og så fant han ut at han kanskje skulle be om forbønn for magesåret som han hadde slitt med de to siste årene. Og det gav resultater.

– Da jeg kom til ny sjekk ved sykehuset i Bodø onsdagen etter å ha vært på møtet med Svein-Magne, var jeg helt god, forteller han. – Legen på sykehuset sa at det ikke var tegn til magesårbakterier.

Ved Bodø sykehus hadde Roy Egil fått tre trippelkurer, men kurene hadde ikke helbredet ham.

– Det var et halvt år siden den siste trippelkuren, og legen ved Bodø sykehus visste ikke hva han skulle gjøre for å hjelpe meg, sier Roy Egil. – Han sa han ville vente og se det an. Ikke rart han var forundret da det viste seg at jeg var frisk. Da jeg fortalte at jeg var blitt helbredet, flirte han. Men jeg vet at det skjedde da Svein-Magne bad, for like etterpå kunne jeg spise helt normalt uten å kjenne smerter i magen, og jeg kunne drikke kaffe og cola.

Følger opp nyfrelste

Det var Værøy Pinsekirke og Pinsemenigheten Sion som hadde invitert Svein-Magne til øya, som er den nest minste av de seks Lofotkommunene med 750 innbyggere fordelt på 17,5 kvadratkilometer.

– Møtene med Svein-Magne har satt Bibelen og Gudstroen på kartet på Værøy, sier pastor i Værøy Pinsekirke, Dagfinn Arntsen. – Vi gleder oss over at så mange tok imot frelse og har gitt de som ble registrert tilbud om å være med på alphakurs. Noen har valgt dette, mens andre er med på ordinære samlinger i menighetene.

KNUST STORTÅ: Svein-Magne ber for stortåa til Kristin Refsvik. Noen dager senere blir hun klar over at tåa er helbredet.

HELIKOPTER TIL VÆRØY: Solveig og Svein-Magne klare for sin første helikoptertur, fra Bodø til Værøy. Dette er Norges eneste og verdens nordligste regulære helikopterrute.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15