Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
31 søkte frelse på The Rivers åpningsmøte

LYKKELIGE FORELDRE: Heidi og Morten Havre fra Sande har grunn til å være glade. Sønnen Benjamn (14) ble både frelst og helbredet. I mange år hadde han hatt store plager med akillessenen. Smertene forsvant sporløst. FOTO: Svein-Magne Pedersen
31 mennesker søkte frelse allerede første kvelden under The Rivers sommerkonferanse i Stokke. Til klokken åtte neste morgen ba evangelist Svein Magne Pedersen for syke.

Tekst: Rakel E. Berntzen

Det er i år fjerde gangen menigheten The River arrangerer sommerkonferanse på Gjennestad Gartnerskole i Stokke utenfor Tønsberg. En fullsatt sal på 500 mennesker trampeklappet da 31 mennesker ga respons på frelsesinnbydelsen under åpningsmøtet med Svein Magne Pedersen.

– Jeg forkynte både om frelse og helse, og poengterte at Gud ikke har noen favoritter når det gjelder evangeliets mange goder. Jesus døde for alle, og det innebærer at alle har lik rett på frelses- og helbredelsesarven, sier evangelisten.

Mange møtedeltakere hadde reist langt for å delta på stevnets første dag. Salen ble sprengfull da en busslast fra The Rivers søstermenighet i Latvia entret møtesalen midt under talen.

13 timers møte

Over 200 mennesker trakk kølapp for å få forbønn.

– Utover kvelden og natten kom Gud med sin nåde og lot bølger av sin helbredende kraft feie over stedet. Vitnesbyrd om helbredelse kom på løpende bånd utover natten og morgenkvisten. Gledetårene trillet da sykdommer og lidelser ble drevet ut av syke legemer i Jesu navn, forklarer Svein-Magne.

Møtet varte i nesten 13 timer. Klokken åtte om morgenen gikk Svein-Magne Pedersen i seng.

To timer senere begynte formiddagsmøtet der tidligere stortingsrepresentant Kåre Kristiansen talte om Israel. Utover uken talte dessuten Alex Gonzales fra Guatemala, Roger Larsson og Linda Bergling fra Sverige, Viggo Wilhelmsen og Rolf Auke.

NY REKORD: 31 personer søkte frelse i åpningsmøtet på The River i Tønsberg. Alle kom fram og ble tatt hånd om av veiledere. FOTO: Svein-Magne Pedersen

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15