Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Smilet

Tekst: Frank Håvik

Lille Per var i kirken med bestefar. Under prekenen blir bestefar søvnig og ganske snart sover han, ikke helt lydløst. Presten ser seg nødt til å avbryte prekenen og sier til lille Per: «Kanskje du kunne være så snill og vekke bestefar.» «Nei, det kan du selv gjøre, det var du som fikk han til å sove,» kommer det kjapt fra Per.

Hørt under forbønn: «Herre, du ser vår venn har vondt i hodet, vi ber om at du skal ta det bort.»

Lille Ole hadde fått bestefar på besøk. Da pappaen skulle legge ham, og be aftenbønnen bad Ole med høy klar stemme om alle tingene han ønsket seg. «Du trenger ikke be så høyt, Gud er ikke tunghørt», sier pappa. « Nei, det vet jeg vel, men det er bestefar», sa Ole.

Det skjedde i 1. klasse i Bergen. Frøken hadde fortalt om syndefloden og poengterte meget sterkt at det regnet uavbrutt i 40 dager og 40 netter! «Va’ det nåkke,» var det en gutt som bemerket.


Dersom du har en morsom historie eller en god vits du vil dele med Legedoms lesere, kan denne sendes oss på mjl@mjl.no, eller telefaks 38 15 00 70. Du kan også sende et brev til Legedom, Postboks 53, 4701 Vennesla.

Hva har så vitser i et kristelig blad som Legedom å gjøre? Vel, en god latter forlenger livet

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15