Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Rett fra hjertet

Noen hyggelige og morsomme kommentarer fra telefonsamtaler og brev.

«Jeg satt og så på deg på TV-programmet «Styrk Mobil». Et kjempebra program. Det var festlig å se deg igjen!»

«Takk for at du kom til oss i Sandnes og hadde møter. Det var en fantastisk opplevelse!»

«Jeg føler meg så trygg når jeg har deg i bakhånden.»

«Jeg får sånn fred i mitt hjerte når jeg har snakket med deg.»

«Du gjør en bra jobb!»

«Neimen, du går så fint nå. Man skulle tro at du har blitt helbredet,» sa en overrasket fysioterapeut til meg. «Jeg er blitt helbredet gjennom forbønn hos Svein-Magne,» svarte jeg. «Å, han!» utbrøt fysioterapeuten overrasket.

«Jeg så deg på TV-programmet «Styrk Mobil» den 6. april i år. Det var et flott program! Jeg begynte da å tro at det er viktig å ha en Gud å tro på. Jeg ringte til min bror. Han fortalte hva du heter. Det førte til at jeg tok kontakt med deg. Du fikk lede meg til Gud, og jeg ble frelst»

«Jeg leser boken din om frelsen om og om igjen og blir velsignet.»

«Det har vært enestående å se deg på flere TV-stasjoner og høre om hva Gud kan gjøre.»

«Du er så raus. Veldig, veldig mange setter pris på det.»

«Jeg lærer veldig mye av det din kone Solveig skriver om tilgivelse. Artiklene er helt enorme, fantastiske. Jeg bare kjenner at det hun skriver er riktig. Jeg ber for dere.»

«Jeg ber for deg hver morgen og hver kveld.»

«Jeg ringer ofte andaktstelefonen. Den gir meg så mye. Straks jeg hører på den får jeg kontakt med Gud.»

«Før jeg ber om hjelp vil jeg så gjerne si at jeg er blitt så inderlig glad i dere! Du, Solveig, med dine kloke og varme ord og ditt fine vesen. Og du, Svein-Magne, med din entusiasme, ditt pågangsmot og ditt gode humør. Jeg takker Gud for at dere begge finnes, og håper at dere vil virke i mange, mange år til. Det er utrolig hva dere har utrettet.


« Etter at jeg ringte til deg har jeg fått styrke.»

«Jeg takker Gud for at han utvalgt deg til denne tjenesten!»


« Du sendte meg et brev med en salveduk. Da jeg åpnet brevet og tok i salveduken, strømmet det en merkelig varme inn i hele meg. Jeg ble helt forfjamset med det samme. Det er vanskelig å sette ord på den varmen jeg kjente.»

«Når jeg snakker med deg, faller det en ro over meg.»


« Legen så på meg og sa: «Jeg er fristet til å si at du er fullkomment helbredet.» Han skjønte ikke hva som var skjedd med meg.»


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15