Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Miraklet i mitt liv…
De kom tilbake for å gi Gud æren...

Astma

Jeg har plagdes med astma i fem–seks år. Det var verst om høsten og vinteren – og når jeg var forkjølet. Jeg ringte til deg sommeren 2001 og fikk forbønn. Etter det ble jeg gradvis bedre, og til slutt helt god. Medisinene har jeg kuttet ut. Nå kan jeg være forkjølet uten å ha astma. Jeg hører ikke et «pip» lenger i brystet.

Rygglidelser

En tid plagdes jeg fryktelig med rygglidelse. Årsaken var skiveutglidning. Jeg var flere ganger til behandling hos fysioterapeut uten å få hjelp. For tre år siden kom du til Sykkylven og hadde møter. Der bad du for meg, og jeg ble momentant frisk! Mens jeg har hatt denne plagen, har jeg spist massevis av smertestillende tabletter. Det trenger jeg ikke lenger nå.

Gravid gjennom fjernsynet

I mange år prøvde mannen min og jeg å få barn. Vi lyktes ikke på grunn av feil med oss begge. Så en dag hørte jeg at Svein-Magne hadde vært på TV 2 programmet «Lønning Direkte». Dessverre fikk jeg ikke sett det programmet. Dagen etter skulle det gå i reprise. Da Svein-Magne skulle be for syke, fikk jeg lagt en hånd på skjermen og den andre på magen. Samtidig bad jeg om å bli gravid. Og gjett? Fjorten dager etterpå ble jeg gravid! For en lykke! Det ble ei lita jente som ble seks år i sommer.

Angsten forsvant per telefon

Takk for den forbønn du gav meg den 10. oktober i fjor. Et fantastisk mirakel fant sted et par dager senere. I fem år har jeg vært plaget av angst. Angsten har vært så sterk at den har skapt smerte i kroppen. All angst forsvant fullstendig. Jeg takker Gud for dette. Nå kjennes alt annerledes ut. Jeg tenker annerledes, og jeg har fått håp på en framtid som jeg ikke hadde før. Du snakker om greier!

Kvitt alkoholisme

Min mann har drukket hele sitt voksne liv. Hver helg og i alle selskaper drakk han seg full. I august i fjor ringte jeg til deg og fikk forbønn for hans alkoholproblemer. Han visste ikke om at han fikk forbønn. Et mirakel skjedde. Siden da har han ikke drukket en eneste dråpe alkohol. Plutselig en dag kom han til meg og fortalte at ikke hadde lyst på mer alkohol. Det skjedde bare noen dager etter at han fikk forbønn. Han kjøpte ikke alkohol til julefeiringen heller!

Psoriasis

For tre år siden talte du på Oasen Bibelsenter i Søgne. Da hadde jeg plagdes med psoriasis et halvt års tid, konstatert av lege. Kort tid senere var jeg hos min lege til vanlig sjekk. Da han undersøkte meg, så han at psoriasisen var kommet bort. «Hvordan i all verden er du blitt kvitt dette?» spurte han overrasket. «Jeg har vært til forbønn hos Svein-Magne Pedersen,» svarte jeg. Legen sa da ikke et ord.

Ny energi etter «Holmgang»

I flere år har jeg vært nedkjørt. Jeg er glad i å svømme, men jeg har ikke klart å svømme mer enn 200 meter på grunn av at jeg var slapp. Jeg hadde forresten problemer med å svømme på grunn av verk i det ene kneet. Da du var på «Holmgang» i oktober i fjor, la jeg hendene på skjermen mens du bad. Tenk, etter dette har jeg fått energien tilbake. Nå svømmer jeg 1000 meter, og knesmertene er kommet bort!

Nytt kne på «Holmgang»

Min kusine gikk i to år med kne-smerter på grunn av en skade. Hun hadde problemer med å gå. Det var alltid vondt. Da du var på «Holmgang» den 23. oktober i fjor, ble hun helbredet. Hun kjente at det beveget seg inne i kneet, det vibrerte der. Hun bor i Bærum. Etter dette tror mange i min familie på helbredelse ved bønn.

Astma

For sju–åtte år siden var min mor til forbønn hos deg på ditt kontor. Hun plagdes da med leggsår og astma. Tenk, Gud helbredet henne etter forbønnen! Siden da har hun vært god.

Helbredet på «Lønning Direkte»

En arbeidskollega av meg plagdes fryktelig av smerter i en arm. Hun slet seg gjennom dagen på jobb. Det var på nære nippet at hun måtte slutte på arbeid. Hun hadde vært til mange leger uten å ha fått hjelp. Da du var på «Lønning Direkte» i oktober 1995, la hun hånden på fjernsynet. Etter noen dager var hun blitt helt frisk. Helbredet på

«Styrk Mobil»

Den 6. april i år så jeg deg på TV-programmet «Styrk Mobil». I ti–tolv år har jeg plagdes med sterke smerter i nakken og høyre skulder. Årsaken til det har vært slitasje og betennelse. Jeg har vært mange ganger hos lege, tatt fysikalsk behandling og akupunktur. Det har vært så vondt at min lege har måttet gi meg smertestillende sprøyter. Hver dag tok jeg smertestillende tabletter. Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen filmet deg på kontoret og da du bad for syke på et stormøte på Seljord. Mens du bad for syke, la jeg den ene hånden på skjermen og den andre på nakken. Jeg kjente ingen ting. To dager senere oppdaget jeg til min store glede at jeg var blitt frisk. «Men i all verden, jeg er jo blitt frisk!» utbrøt jeg glad for meg selv. Siden da har jeg vært god. Helbredet på

«Holmgang»

Jeg satt og hørte på at du bad på «Holmgang». Jeg hadde da en tid vært plaget med en ekkel verk i beina, urolige bein kalles det. Mens jeg satt og hørte på deg, merket jeg plutselig at jeg ble varm under beina. Varmen spredte seg til litt over knærne. Beinsmertene kom straks bort. Siden da har jeg vært god! Jeg hadde ingen forventning om at noe slikt skulle skje. Jeg ble rett og slett forskrekket.

Angina

Min søster hadde angina og skulle opereres på Rikshospitalet. Før hun ble operert ringte jeg til deg. Du bad for henne. Før operasjonen undersøkte legene årene på nytt igjen. Da oppdaget de at de var blitt åpne. Hun er fremdeles god.

Helbredet på «Holmgang»

I februar 2002 hadde jeg en hofte-operasjon. Etter dette fikk jeg hevelse i beina. De så ut som to telefonstolper. Mens du bad for syke på «Holmgang» den 23. oktober i fjor, la jeg den ene hånden på det ene beinet. Før jeg la meg den kvelden så jeg stor forskjell. Neste morgen var hevelsen kommet bort. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne. Beina er fortsatt gode.

Beinbrudd

Jeg falt og brakk to bein i ryggen to–tre uker før du kom til Vadsø. På møtet gikk jeg fram og fikk forbønn. Det var så vondt at jeg ikke greide å vaske opp. To–tre dager etter forbønnen forsvant smertene, og jeg var frisk. Siden da har jeg båret inn ved og gjort annet husarbeide.

Fibromyalgi i Alta

I 12–15 år plagdes jeg med fibromyalgi. Det var fryktelig vondt i muskler og ledd. Ofte måtte jeg ta Paralgin Forte smertestillende tabletter. For seks år siden hadde du møte i Kultursalen i Alta. Dit kom jeg og fikk forbønn. Siden da forsvant sykdommen suksessivt. Siden dette møtet har jeg ikke tatt smertestillende tabletter og heller ikke trengt å gå til lege. Før gikk jeg til lege nesten hver uke. Gud har helbredet meg!

Bedre syn på TV Visjon Norge

I fem–seks år hadde min mor hatt dårlig syn. En søndag for et par uker siden satt vi sammen og så deg på den nye TV-kanalen TV Visjon Norge. Der bad du for syke. Et par dager senere traff jeg min mor igjen. Da fortalte hun om en merkelig opp-levelse. Hun hadde våknet neste morgen av et skarpt lys som skinte inn i øynene på henne. Da oppdaget hun til sin forskrekkelse at hun hadde et mye, mye bedre syn.

Trenger ikke sparkesykkel

Den 10. april ringte jeg til deg for å få forbønn for mitt vonde høyre kne. I to år har jeg hatt slitasje i det høyre kneet. Det var så vondt at jeg haltet og måtte derfor ofte støtte meg til en sparkesykkel med fire hjul når jeg gikk ned i bygda for å handle. Mens du bad for meg på telefonen, kjente jeg at kneet ble varmt. Straks forsvant smertene – og jeg var god! Nå går jeg på butikken uten sparkesykkel og uten å halte. Mine venner pleier å rope etter meg og bemerker at jeg går så godt nå. Da roper jeg tilbake: «Jeg ble god i kneet etter at Svein-Magne bad for meg på telefonen.» Alle tror at et under har skjedd med meg.

Kvitt angina

Anginasmertene plaget meg så mye at jeg måtte ringe til deg for å få forbønn. Ble jeg ikke frisk, regnet jeg med at operasjon var uunngåelig. Dette skjedde for to år siden. Noen dager før jeg dro til sykehuset i Tromsø, bad du for meg på telefonen. Da jeg kom til Tromsø, fant legene ut at jeg ikke lenger hadde angina. Siden da har jeg vært frisk.

Datterens depresjon

Min datter hadde vært deprimert i to måneder. Jeg vet ikke hva årsaken til depresjonen var. Uten at hun visste noe om det, ringte jeg til deg og fikk forbønn for henne. Tenk, to timer senere kom hun seg på beina og var gullegod!

Forbauset lege

Min søster hadde kreft i leveren. Dessuten var hun plaget av urinveisinfeksjon. Hun hadde tatt kontakt med deg og fått forbønn. Legen på sykehuset oppdaget at hun hadde blitt så mye bedre. «Har du tatt kontakt med Svein-Magne Pedersen? spurte legen. Hun bekreftet at det hadde hun gjort. «Det må du fortsette med,» sa legen på sykehuset.

Kastet korsettet

I flere år har jeg hatt dårlig rygg. I løpet av det siste året har jeg gått med korsett. For noen uker siden ringte jeg til deg fra Sverige hvor jeg bor, og fikk forbønn. Da kjente jeg en varme som strømmet gjennom ryggen. Samme dag ble jeg helbredet.

Psoriasis

Barnebarnet mitt på 19 år var født med lupus. Dessverre døde faren hennes i en tragisk bilulykke. Det førte til at hun fikk psoriasis over hele kroppen. Like før jul i fjor ringte jeg til deg uten at hun visste om det. Kort tid senere spurte jeg henne: «Hvordan går det med psoriasisen?» «Den har skallet av,» svarte hun. Da kunne jeg fortelle hva som var årsaken. Foreldrene hennes har fortalt mange om underet med deres datter.


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15