Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Helse og frelse til Finnmark

SMERTENE FORSVANT: Karen Marit Logje Vars opplevde at smertene i armene og føttene forsvant, da Svein-Magne bad. Mannen, Nils Mattis Logje Vars, ble momentant helbredet for hekseskudd.
Den siste helgen i mars og den første helgen i april reiste Svein-Magne Pedersen på kryss og tvers i Finnmark med evangeliet om frelse og helbredelse. Omkring 140 personer tok imot frelse, og det ble satt ny rekord i antallet spontane helbredelser i møtene.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Svein-Magne Pedersen har virkelig tatt for seg Finnmark det siste året. I høst besøkte han Vardø, Vadsø og Båtsfjord. Den siste helgen i mars holdt han møter i Lakselv og Kautokeino, og den første helgen i april gjestet han Karasjok og Hammerfest. Og så i mai var det Øksfjord og Burfjord som stod for tur. Finnmark Dagblad ønsket «den religiøse villmannen» fra Nordland velkommen med et førstesideoppslag mandagen før møtene i Lakselv og Karasjok. Lørdagen etter fulgte avisen opp med tre sider positiv omtale av møtene under tittelen «– I love you very, very much!» NRK Sameradioen var til stede i møtene, og brakte nyhetene ut både på radio og riksdekkende tv.

Spontane helbredelser

Finske Tanja Niittyvuopio kom til møtet i Karasjok med dobbeltsyn på det venstre øyet. I 2000 hadde hun operert ut to godartede svulster i bakhodet. Svulstene, som var på størrelse med to egg, hadde forårsaket dobbeltsynet.

– Det var vanskelig for henne å se på tv og gjøre håndarbeid, forteller samboeren Per Atle Nedredal.

– Når hun skulle gå, hadde hun problemer med å holde balansen. Men straks Svein-Magne bad, fikk hun normalt syn. Hun ser fortsatt helt normalt. Ulf Arne Eriksen fra Øksfjord kom til Svein-Magnes møte i Lakselv 29. mars sammen med kona Elin Skognes Eriksen og svigermoren Randi Skognes. Ulf Arne opplevde å bli momentant helbredet da Svein-Magne bad for ham.

– I to–tre år har jeg hatt svært stive muskler i skuldrene, og dette har forårsaket en intens hodepine, forteller Ulf Arne. – Hodepinen begynte å slippe taket under fellesbønnen. Da Svein-Magne bad for meg, ble jeg helt myk i muskulaturen i skuldrene, og hodepinen forsvant. Nå klarer jeg å sette haka ned til brystet for første gang på lang, lang tid.

Randi Skognes hadde hatt KOLS i fire–fem år. Hun brukte pariaapparat fem ganger om dagen, i tillegg til inhalator og tabletter. For omkring to år siden fikk hun hjerteinfarkt, og ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø for utblokking av en av årene til hjertet. Der ble det konstatert at hjertet var så svakt at det burde skiftes. Men legene konstaterte samtidig at Randi var for gammel til å skifte hjerte. I juni i fjor satte de isteden inn pacemaker, men Randi har allikevel måttet ta hjertemedisin. – Jeg har vært veldig dårlig i perioder og har nesten ikke fått sove om nettene, forteller Randi.

– Jeg følte at jeg ville bli kvalt hvis jeg sovnet.

Randi var veldig kalt av Gud og tok straks imot frelse på Svein-Magnes invitasjon i Lakselv. Hun pustet allerede mye lettere etter at Svein-Magne hadde bedt for alle syke under ett, og da han bad for henne klokken 04.00 natt til søndag opplevde hun å bli fullstedig helbredet.

– Jeg er helbredet for KOLS, og det virker også som at hjertet er helt friskt og i orden, sier hun. – Det blir interessant å få se resultatene når jeg skal til ny sjekk av hjertet i Tromsø i mai.

Også ekteparet Karen Marit (61) og Nils Mattis Logje Vars (60) fra Kautokeino opplevde å få en berøring av Guds kraft, da Svein-Magne bad for dem på møtet i Karasjok.

– I to måneder har jeg hatt smerter i føttene på grunn av senebetennelse, forteller Karen Marit. – Da Svein-Magne bad for meg, forsvant smertene. Jeg hadde også senebetennelse i begge armene. Det verket så ille at jeg hadde problemer med å få sove om nettene, og måtte ta smertestillende tabletter. Da Svein-Magne bad, forsvant smertene, og nå kan jeg løfte armene over hodet. Det var umulig før. Jeg ble også kvitt smertene i hofteleddene som har verket i 10–11 år etter at jeg falt i en trapp. Det verket sånn i hofteleddene at jeg hadde problemer med å reise meg opp igjen når jeg hadde satt meg ned. Nå kjenner jeg ikke noe i hoftene. Mannen min, Nils Mattis, ble momentant helbredet for hekseskudd. Han hadde så vondt at han var i tvil om hvorvidt har orket å vente på forbønn.

140 frelst

Omkring 140 tok imot frelse i de fire møtene i Finnmark. 30 av dem tok imot frelsesinvitasjonen i Hammerfest.

– Vi noterte navnet på mellom 15 og 20 av dem som takket ja til frelsen på møtet i Hammerfest, sier Leif Anders Hansen, pastor i Metodistkirken med tjeneste i Hammerfest og Harstad. – De som ønsket det ble umiddelbart fulgt opp, og samtlige har fått tilbud om besøk eller invitasjon til å være med i husfellesskap.

– Vi har bare fått positive tilbakemeldinger etter møtet, sier Hansen. – Folk var veldig glade for å oppleve frelse og helbredelse. Det var veldig kjekt å være sammen med slekta, legger han til, pastoren som er Svein-Magnes tremenning.

Nye rekorder

Svein-Magnes møter i Finnmark var godt besøkt, og folk kom tidlig for å sikre seg kølapp. I Karasjok kom det folk allerede klokken 13.00 til møtet som begynte klokken 17.00. Møtet i Lakselv samlet omkring 250, i Kautokeino var det nærmere 350, i Karasjok cirka 300 og i Hammerfest omkring 250. Folk ble helbredet fra KOLS, astma, øresus, fibromyalgi, dårlig syn og hørsel, prolaps, senebetennelse og slitasjeskader og smerter i nakke, skuldre, hofter og knær. Møtet i Karasjok var rekordlangt og varte i femten og en halv time, helt til 08.30 søndag morgen. Flere titalls personer opplevde å bli momentant helbredet i dette møtet. Møtekampanjene i Finnmark har så langt resultert i at omkring 430 har tatt imot frelse.

STIVE MUSKLER OG HODEPINE: – Muskulaturen i skuldrene ble myk og hodepinen forsvant, da Svein-Magne bad for meg, forteller Ulf Arne Eriksen som kom til møtet i Lakselv sammen med kona Elin Skognes Eriksen.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15