Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
60 frelst og helbredelser i hopetall

SMERTENE FORSVANT: – Jeg føler meg 20 år yngre etter at smertene forsvant, sier Oddveig Bjerke, som ble helbredet for kronisk migrene og prolaps under forbønnen. Her bøyer hun seg for første gang på ett år.
Flere enn 60 tok imot frelse og flere titalls ble momentant helbredet under forbønn. Folk kom fra store deler av landet for å møte helbredelsespredikant Svein-Magne Pedersen da han gjestet Hedmarktoppen 15. og 16. mars.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

Folk valfartet fra Trondheim, Bergen, Ålesund, Otta, Ski, Oslo, Kongsberg og Sandefjord til møtene med Svein-Magne Pedersen på Hamar. Carina Axelson (44) fra Skoghall utenfor Karlstad i Sverige hadde kjørt 25 mil for å få forbønn. Hun ble momentant helbredet i begge armene hvor hun i 10 år hadde hatt sterke smerter på grunn av fibromyalgi. Carina og sønnen Alexander (10) tok også imot frelse på Svein-Magnes invitasjon.

– Det stikker og brenner i armene når du ber for meg, sa hun til Svein-Magne. – Like etterpå kunne hun ta av de kraftige støttebandasjene på begge armene, helt smertefri og med fornyet styrke. Hun kjente også at det begynte å skje noe med ryggen som var sterkt skadet etter at hun ble utsatt for to rideulykker for 18 år siden, og havnet i rullestol. – Jeg kjenner at det er en helbredelsesprosess på gang i ryggen min, sier den forventningsfulle damen på telefonen et par dager etter møtet med Svein-Magne. – Jag är jättelycklig!

Momentant helbredet

Alle som var til stede utover kvelden og natten lørdag og søndag ble vitne til mange fantastiske helbredelser. Folk ble helbredet for nakkesleng, lumbago, øresus, migrene, fibromyalgi, angst, depresjon, og skader og sterke smerter i rygg, nakke, skuldre og hofter. Oddveig Bjerke (55) fra Hamar kom til møtet søndag med kronisk migrene, og prolaps i ryggen. Da Svein-Magne bad for henne, ble hun momentant helbredet.

– Det smalt i bakhodet og foran da han bad for meg, og så forsvant smerten, forteller hun på telefonen et par dager senere. – Jeg har hatt kronisk migrene i 10–12 år med omkring tre anfall i uken. En spesiell medisin for migrene har vært redningen, men den har også slått meg helt ut. Jeg må legge meg i et mørkt rom, og ha med bøtte til å kaste opp i. Etter to–tre timer forsvinner de verste smertene. Oddveig hadde intense smerter i hodet da hun kom til møtet med Svein-Magne.

– Jeg tenkte at dette holder jeg ikke ut, sier hun. – Men ønsket om å bli helbredet var sterkt, og da han la hendene på meg, forsvant smerten med det samme.

Oddveig har også hatt prolaps i ryggen i seks–syv år.

– Jeg har vært hos kiropraktor, fysioterapeut, tatt akupunktur og gått på magnetsåler, men ingenting har hjulpet, sier Oddveig. – Jeg har også vært til utredning hos lege, men han ville ikke garantere at jeg kom til å bli bedre. I flere år har jeg spist Paralgin Forte og tatt stikkpiller for å lindre smertene i ryggen. I sommer var jeg uheldig og falt, og etter dette har jeg heller ikke kunnet bøye meg, men nå går det helt fint, sier hun og tar i gulvet med strake knær. – Dette er nesten ikke til å tro, sier hun. – Jeg føler meg 20 år yngre fordi jeg ikke har smerter lengre.

Flere helbredet og frelst

Mange kirkefremmede kom til møtene med Svein-Magne, og flere enn 60 tok imot frelse, deriblant flere ektepar og en familie på fire. Hamar Dagblad, som var til stede under deler av møtet lørdag, hadde mirakelmøtene som førstesideoppslag mandagen etter møtehelgen. Over to sider inne i avisen fikk møtene en positiv omtale.

– Møtene med Svein-Magne Pedersen var veldig positive, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger, sier lektor ved Hedmarktoppen folkehøgskole og en av initiativtagerne til møtene, Øyvind Gaarder Andersen. – Vi har fått tilbakemelding fra flere som er blitt helbredet, og en som hadde fått forbønn men ikke var blitt helbredet, fortalte at han hadde begynt å lese i Bibelen. Behovet for helbredelser er stort, konkluderer Andersen.

SMERTEFRI: Carina Axelson kom helt fra Skoghall utenfor Karlstad i Sverige sammen med sønnen Alexander, for å få forbønn. Hun ble helbredet i begge armene hvor hun hadde sterke smerter på grunn av fibromyalgi. Her vifter hun lykkelig med støttebandasjene, som hun ikke lengre har bruk for.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15