Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Momentant helbredet for bekkenløsning

BEKKENLØSNING: Berit Rød ble momentant helbredet for bekkenløsning da Svein-Magne bad for henne.
Berit Rød (47) hadde slitt med bekkenløsning i mer enn 12 år. Da Svein-Magne bad for henne i Remmenaulaen i Halden 7. september, ble hun momentant helbredet.

Tekst og foto: Lisbeth Hoskuldsen

– Det er ordentlig nydelig å være helt bra, sier en opprømt Berit på telefonen. Det har nå gått mer enn to måneder siden hun fikk forbønn for bekkenløsning, og hverdagen er blitt helt forandret. – Nå har jeg gjort julerent og det har gått helt fint for første gang på 12 år, sier hun glad.

Plagene med bekkenløsning begynte for 16 år siden da Berit skulle ha sitt første barn. Under svangerskap nummer to var plagene blitt verre, og da hun ble gravid med nummer tre, skrev legen i journalen at hun måtte ha hushjelp i svangerskapet og de første månedene etter at den lille var født.

Berit ble aldri bra igjen etter den siste fødselen.

– Det var vondt å sette seg og å reise seg, forteller hun. – Men aller verst var det å reise seg når jeg hadde sittet stille en stund. Det føltes som om noen hadde stukket flere kniver i ryggen på meg. Jeg hadde alltid vondt under og etter at jeg hadde gjort rent i huset.

Smertene tiltok med årene

– Det siste året har jeg verket i den venstre hoften hele tiden, sier hun.

– Jeg bestilte time hos legen, men det var lang venteliste, og i mellomtiden kom jeg på møte med Svein-Magne. Da han bad for meg, kjente jeg at musklene i ryggen strakte seg. Akkurat da forsvant smertene og jeg har vært helt god siden.

Nylig møtte Berit fram til den avtalt legetimen.

– Legen min konstaterte at jeg var frisk og kvitt plagene med bekkenløsning, sier Berit.
– Hun skrev i journalen at Svein-Magne Pedersen hadde bedt for meg og at jeg var blitt bra.

Berit kontaktet legekontoret omkring en uke etter legebesøket med spørsmål om å få en utskrift av journalen. Hun fikk da til svar at hun selvsagt skulle få den, og at hun bare kunne komme ned og hente den. Da hun dagen etter troppet opp på legekontoret, fikk hun beskjed om at hun måtte bestille ny time hos legen for å få ut journalen.

– Jeg har fått ny time hos legen 12. desember bare med det som mål å få ut journalen, forteller Berit.
Legedom trykker legejournalen i neste nummer så sant Berit får den fra sin lege. I følge Pasientrettighetsloven § 5 1. ledd har en pasient rett til å få utskrift av sin egen legejournal.

JOURNAL: - Legen skrev i journalen at Svein-Magne hadde bedt for meg og at jeg var blitt bra, sier Berit Rød.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15