Hovedside
  Gudskontakten
- Veien til frelse
  Himmelnøkkelen
- Frelse på 10 minutter
  KONTAKT OSS
  Forbønn
  Møter
  Støtte til MJL
  Telekirken
  Bladet Legedom
  Produkter
  Vitnesbyrd
  Artikler
  Video
  Hvem er vi
    English
 

Evangelist
Svein-Magne Pedersen
Daglig leder i
Misjonen Jesus Leger


© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

 
Vi har fått livet tilbake!

KVITT MEDISINENE:
– Etter at Gud helbredet oss, trenger vi ikke lenger medisiner, sier Jorid og Arne Johnsen.
Ekteparet Johnsen fra Kolvereid i Nord-Trøndelag ble helbredet da Svein-Magne Pedersen ba for syke på «Holmgang» på TV2 for en måned siden. Arne ble frisk fra langvarige ryggsmerter, og Jorid fra astmaen da de la hendene på TV-en under forbønnen. Nå har de lagt medisinene på hylla og begynt et nytt og bedre liv.

Tekst: Kin A. Johnsen
Foto: Thomas Olsen, Se og Hør (brukt med tillatelse)

– Det var ikke til å tro! Til tross for vår skepsis ble det uvirkelige virkelighet, vi er fri fra plagene, sier ekteparet Johnsen til

Legedom. Arne (66) har slitt med en alvorlig prolaps i ryggen i 15 år, mens Jorid (57) har hatt astma de siste fire årene.

Forferdelig plagsomt

– Det var vært forferdelig plagsomt. Når jeg vasket gulvene, måtte jeg hvile to til tre ganger for å få pusten tilbake. Alt tok lengre tid, og jeg har ikke vært ute og gått tur på fire år, forteller Jorid Johnsen. Plagene startet med at hun ble tett om morgenen, og etter ett år gikk hun til legen. De siste årene har Jorid gått på tre forskjellige sorter astmaspray fire til fem ganger daglig! Hun har også hatt problemer med nervene siden hun var liten jente.

– Jeg har vært redd for å være alene hjemme. Måtte alltid ha noen å være sammen med, og Arne har jo heldigvis vært mye hjemme, sier hun.

«Holmgang»

Jorid forteller om den spesielle kvelden for en måned siden:

– Det var den onsdagen vi satt og så på «Holmgang» på TV2, og de snakket om helbredelse. Svein-Magne sa at de som hadde problemer og som var syke kunne legge den ene hånden på TV-en og den andre på det syke stedet. Vi var veldig skeptiske, men tenkte at det ikke var så farlig, og gjorde som han sa. Jeg merket ikke så mye med en gang, for jeg hadde akkurat tatt medisiner. Men da jeg våknet opp dagen etter, var jeg helt frisk. Jeg behøvde ikke ta morgenmedisinene for å komme opp, og har ikke tatt i dem siden den dagen, sier Jorid.

– Vi trodde ikke på helbredelse noen av oss, men etter det vi har opplevd kan vi ikke annet enn å tro, sier hun. Jorid ble også kvitt angsten. Hun torde plutselig å være hjemme alene.

– Da Arne skulle ut for å handle dagen etter, ville jeg være hjemme. Han ble usikker på om det var så lurt, men det gikk kjempefint.

Ble helbredet i go´stolen

Arne ble også helbredet, og det gikk raskere enn med kona. Han kjente at det skjedde noe etter å ha lagt hendene på TV-en.

– Vi gjorde nå det som Pedersen oppfordret til, men hadde like lite tro på helbredelse som det han presten Gelius hadde. Da jeg satte meg tilbake i go’stolen etter forbønnen, kjente jeg en varm strøm nedover ryggen. Etter en liten halvtime slik var smertene helt borte, forteller Arne Johnsen. Han hadde spesielt vondt i ryggen den dagen. Ekteparet så programmet ferdig, og ble sittende å prate om det som hadde hendt.

– Jeg tenkte jeg måtte tro på helbredelse siden jeg opplevde det selv, var nødt til det da vet du, sier Arne og ler. Han har vært smertefri i en måned, og har blant annet satt opp et hus og hjulpet sønnene på gården, noe han ikke kunne gjort tidligere.

Alvorlig ryggskade

Arne har slitt med en alvorlig ryggprolaps som han mener oppstod på grunn av slitasje og feilbelastning i ung alder. Han jobbet som bussjåfør til 1988, og sluttet blant annet på grunn av plagene og førtidspensjonering.

– Det var verst om morgenen, og det ble noe bedre ut over dagen. Jeg hadde mye småvondt, og det var best å ligge, og verst å stå krokbøyd, sier Arne. Han gikk på Paralgin Forte to til tre ganger i uken for å dempe smertene.

– Jeg var på røntgen på sykehuset, og de fant ut av at jeg hadde en bruskskive i ryggvirvlene som var i tre biter i stedet for én. Legene sa det kunne opereres, men at oddsen var 50/50. Jeg tok ikke sjansen på å bli sittende i rullestol for resten av livet, forteller Arne, som heller valgte å leve med smertene.

– Jeg kunne ikke løfte tungt, og hverdagen har gått litt opp og ned. Noen dager har vært bra, mens andre har vært smertefulle og tunge. Jeg er med i en trekkspillklubb, og der kan vi heldigvis sitte. Men det behøver jeg ikke bry meg om nå lenger etter at Svein-Magne Pedersen ba for meg, sier han og ler igjen.

Legebesøk

Den spreke pensjonisten har ikke hatt tid til å tenke på legebesøk. Til det har han vært for opptatt med barna og oppgavene på gården.

– Jeg har ikke brydd meg med smertene lenger, har gjort det jeg har hatt lyst til i stedet. Jeg er sta sånn, sier Arne. Han vil beholde medisinene inntil videre, men har ingen planer om å kontakte legen for å få bekreftet at han er frisk.

– Det er en helt annen verden nå. Jeg er mer opplagt og i bedre humør etter det som har hendt. En del folk jeg har snakket med tror også på helbredelse nå, og de prøver å ringe Pedersen, men det er opptatt stort sett hele tiden, humrer han.

Folk flirer

Fru Johnsen sier at andre flirer over det de forteller, og at de ikke tror på det som har skjedd med dem.
– De må jo få tro hva de vil. Jeg vet hva jeg har opplevd, og bryr meg ikke om hva andre mener, sier Jorid. De har hørt lite etter oppslagene i Se og Hør og lokalavisa Ytringen. Men det bryr de seg ikke noe om. Nå går hverdagen kjempefint, og de gjør akkurat hva de vil uten å tenke på fysiske begrensninger. Jorid var ute og gikk tur om dagen, for første gang på fire år, og det gikk fint. Og gulvvaskingen går betydelig raskere enn tidligere. Ekteparet Johnsen har rett og slett fått livene sine tilbake!

TV-HELBREDELSE:
– Vi la hendene på fjernsynet og ble helbredet, sier Jorid og Arne Johnsen. Programleder Oddvar Stenstrøm og Svein-Magne Pedersen gleder seg med de nyhelbredede.

© 2018 Misjonen Jesus Leger. Kopiering av materiale fra dette nettstedet for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

SLIK KAN DU BLI HELBREDET
(Bok)

En veiviser til helbredelse av Svein-Magne Pedersen

De gode nyhetene om at Gud ønsker å helbrede alle mennesker fra alle sykdommer trenger å bli spredt viden om. Lenge har Svein-Magne gått og tenkt på å utgi en enkel og liketil bok om dette viktige emnet. Når dette leses, er den snart ferdig trykt og klar til salg.

Boken tar for seg de grunnleggende sannhetene om helbredelse. Opp gjennom kirkehistorien har teologien om helbredelse blitt utvannet og gjort kraftløs. Vi trenger derfor å trenge inn i Bibelens kilde til visdom om dette emnet. Boken rydder bort misforståelser og en feilaktig og svak teologi om dette emnet. Deretter gir den svaret på hva vi skal tro, hvordan vi skal tro og hvordan vi skal ta imot Guds sjenerøse gave. Punkt for punkt blir du veiledet inn i Guds rike skattkammer av visdom som du trenger å kjenne til for å motta din helbredelse.

Mot slutten av boken er det to bønner om helbredelse som du kan be, samt et bilde av Svein-Magnes hånd. Flere kan vitne om at de er blitt helbredet ved å be disse bønnene eller ved å legge sin hånd mot Svein-Magnes hånd – eller ved å legge hans hånd mot det syke sted. Det kan også du gjøre og forvente et mirakel fra Gud.

Boken Slik kan du bli helbredet er nøkkelen som du trenger å kjenne til for kunne bli frisk.


Les mer


Gud vil at jordens folk skal kjenne ham som underets Gud:

Du er en Gud som gjør under. Du har kunngjort din styrke blant folkene.
Salme 77:15